Grundfoci életérzés a Klauzál téren. Foci bajnokság 3 fős csapatok részére.

Helyszín: Klauzál tér

Időpont: 2019. augusztus 31. 10:00 – 18:00

Nevezés: Május 13. 10:00 órától a BUG honlapján. A nevezés feltétele biztosítékhoz kötött, ami csapatsportok esetén 10.000 forint / induló csapat. Ezt az összeget az eseményen való megjelenésed esetén 10 napon belül visszautaljuk neked!

Budapesten közel 1000 grund van, állapotuk változó, de nem is tartozik mindegyikhez erős közösség, akik képviselnék a helyi érdekeket. Augusztus 31-én a városi grundfoci közösségek mérhetik össze erejüket negyedik alkalommal, az autentikus Klauzál téren, amit idén is tovább újítunk. Az idei vezető közösség kiválasztása még folyamatban van.

- Futball torna 2 pályán (10×14m)

- Maximális nevezők száma csapatonként: 5 fő

- A nevezett csapatokat csoportokba sorsoljuk a jelentkezők számának függvényében. A csoportban a csapatok körmérkőzést játszanak egymással.

- A csoportok első két helyezettje továbbjut a negyeddöntőbe, az egyenes kieséses szakaszba.

- A hat első helyezett, valamint a két legjobb második helyezett jut tovább.

- A torna második szakasza is kieséses rendszerű, döntetlennél 7 méteres rúgások következnek, az első kihagyott büntetőig.

Szabály: A csoportban a győzelemért 3, a döntetlenért 1, a vereségért 0 pont jár. A csoportokon belüli helyezések a több szerzett pont alapján dőlnek el.

Pontegyenlőség esetén a következő sorrend dönt:

- az egymás ellen játszott mérkőzések eredménye

- a csoportban elért több győzelem

- a mérkőzések gólkülönbsége

- a mérkőzéseken rúgott több gól

- a fair play táblázaton elfoglalt helyezés

- sorsolás

Rajtcsomag: 2019-bnn is minden nevezőnk részére BUG 2019 technikai pólót adunk ajándékba.

Díjazás: Minden induló sportágspecifikus ajándékot kap. Az első 3 csapatot, a legjobb játékost és a gólkirályt díjazzuk. A győztes csapat különleges kupát és támogatói ajándékokat kap.

nevezek
g