Street workout párbaj - Freestyle Battle & amatőr erőnléti felmérés

Helyszín: Citadella sétány, Szabadság-szobor

Időpont: 2017. szeptember 02., 10:00 - 16:00

Regisztrációs határidő profi kategóriában: augusztus 27.
Regisztrációs határidő amatőr kategóriában:
a nevezési szám függvényében

Profi kategória résztvevők elbírálása: augusztus 30.

Citadella

street workout

StreetWorkout

PROFI A versenyzők összesorsolása a helyszínen történik
Nevezési létszámkorlát: 24 fő

AMATŐR kategória
​ Az amatőrök számára külön erőpróbát szervezünk, melyet a manapság elterjedt edzések (CrossFit, TRX, Calisthenics, Köredzés stb.) és a street workout erőnléti elemeiből állítunk össze. Az amatőr résztvevők erő- és állóképességét mérjük fel és rögzítjük a BUG naplóban. Az amatőr rendezvény egy felmérés, nem verseny.
Nevezési létszámkorlát: 100 fő

Citadella

NEVEZÉS

PROFI kategóriában augusztus 1. és 27. között itt, a honlapon a nevezés fül alatt. A nevezés youtube videó linkkel történik, amit a megfelelő mezőbe kell másolni a nevező felületen. A regisztráció csak akkor érvényes, ha a versenyző szeptember 2-án 10 és 11 óra között megérkezik a verseny helyszínére.
Youtube video: maximum 40 mp-es video, mely tartalmaz egy személyes bemutatkozást és egy kb. 30 mp-es anyagot a legjobb gyakorlatsorokból. A feltöltött videókat a három tagú szakmai zsűri bírálja el és választja ki azokat, akik indulhatnak a versenyen. A versenyzőket e-mailen keresztül értesítjük augusztus 30-ig.

AMATŐR kategóriában online előnevezés van, melyet helyszíni regisztráció követ 10:00 és 14:00 óra között a versenyhelyszínen, szeptember 2-án. A helyszíni nevezés a szabad helyek függvényében történik, ezért javasoljuk az online előnevezést.

ZSŰRI

Béres Alexandra (HU): világ- és Európa-bajnok fitnesz versenyző, edző

Gödrösi Ádám (HU): humánkineziológus, torna-, akrobatika- és aerobikedző, EQF Level 4 akkreditált személyi edző, masszőr, az SMR System és az FMS szakértője, valamint a Gymnastics Method saját testsúlyos edzésmódszer megalkotója.

Csák Dániel (HU): Szabadtéri Testnevelési Sportegyesület elnöke; nemzetközi koordinátor, Street Workout Világbajnokság (2012) résztvevő
A zsűriben a változtatás jogát fenntartjuk.

Díjazás:

Minden résztvevőnek emléklap és póló jár

I. hely: HBH CUBE (saját sw pálya)

SZAKMAI PARTNEREK

Kellner Viktória, versenyigazgató - street workout versenyző, edző, ex-break táncos és légtornász
Szabadtéri Testnevelési Sportegyesület - A magyarországi street workout hivatalos ​egyesülete
B’BROS - A CrosssFit B’Bros-t 2015 januárjában alapította két barát, akik számos külföldi crossfit terem látogatása után rájöttek, hogy ez a baráti hangulat hiányzik a magyarországi edzőtermek többségéből. Ezért csináltak egy olyat, ami átadja ezt a hangulatot a mozgás szerelmeseinek. Így született az ötlet, ebből lett a 2014-ben alapított CrossFit B’Bros nevű CrossFit terem a Városliget mellett.
A street workout párbajt az idei évben is a HardBodyHang-gel rendezzük, akik a szakmai támogatás mellett saját fejlesztésű versenypályát is biztosítanak a versenyre.

nevezek